Världscup­premiären kommer allt närmre

Den 21 mars avslutades en lång säsong med en världscupfinal i Östersund. Nu är det snart dags att dra igång världscup-cirkusen igen – denna gång med publik.

Den 27 november går världscuppremiären av stapeln i Östersund med damernas distanstävling. Därefter följer ytterligare 9 lopp, där världseliten tampas om de första och viktiga världscuppoängen. Under de 5st tävlingsdagarna bjuds det på 2st distanser, 4st sprintar, 2st jaktstarter och 2st stafetter.

Efter månader av förberedelser på rullskidor kan vi garantera att världseliten är lika exalterade att samlas i Östersund som vår publik är.

Gällande publikområdet vill vi passa på att slå ett slag för vårat paketerbjudande där det är möjligt att förboka mat och dryck i publiktältet. Detta är ett perfekt sätt att ladda upp inför första start eller värma dig mellan tävlingarna. Biljetter hittar du här: https://ostersund.ebiljett.nu/.

Utöver detta vill vi förmedla ett förtydligande gällande läktarbiljetterna. I dagsläget är det möjligt att köpa biljetter kategoriserade enligt A, B och C. Dessa biljettalternativ har endast skapats för att kunna separera publiken i olika sektioner om folkhälsomyndigheten skulle ändra sina restriktioner. I dagsläget får alltså ALLA med läktarbiljett, oavsett kategori, stå samlade på vår stora läktare för att heja fram världseliten i skidskytte.