VM i skidskytte tilldelas Jämtkrafts hållbarhetspris

Under fredagen fick Lisa Engman, marknadsansvarig för Världscupen i Skidskytte, motta ett diplom från Jämtkraft med 5 solcellsandelar i Östersund Solpark.
“Som motivation till fortsatt gediget hållbarhetsarbete”, står det på diplomet.

Priset delades ut av Jämtkrafts kommunikationschef Karin Stolt Halvarsson, som tackade för att VM-organisationens arbete med stora event fokuserar på att genomföra hållbara arrangemang. Beviset för att man lyckats är att VM i skidskytte nyligen hållbarhetscertifierades. Dessutom jobbar man aktivt med inkludering i organisationen Social Hållbarhet.

– Det känns väldigt kul att ta emot det här priset då vi arbetat mycket målmedvetet för att genomföra ett hållbart event, och för att bevisa att det går. Förnybar energi är en viktig del i det arbetet och för vår hållbara framtid, säger Lisa Engman.