SJ tåg till världscupen i skidskytte

10% på din SJ-resa till världscupen

Succén med skidskytterabatt hos SJ är tillbaka och det går nu att boka sin tågbiljett till världscupen i skidskytte med 10% rabatt.

– För oss var det självklart att fortsätta satsa på världscupen efter VM. Vi märkte under VM att intresset för tåg var stort och det känns därför väldigt roligt att kunna fortsätta bidra med ett hållbart resande för skidskyttefansen. Det är även en aktivitet som går hand i hand med vår satsning i Jämtland i stort, säger Mazdak Mozakka ansvarig för SJs aktiviteter i samband med världscupen i skidskytte.

Med dagliga avgångar från flera håll i Sverige samt dagliga nattåg från Göteborg och Stockholm finns goda möjligheter att hitta en resa som passar. Väl framme i Östersund ligger sedan tågstationen centralt, endast en kort promenad från centrum där det väntar buss vidare till arenan.

– Det är viktigt för oss att kunna erbjuda tåg som ett attraktivt sätt att ta sig hit. Det är ett socialt, miljövänligt och bekvämt sätt att ta sig till Östersund och därför är vi extra glada att SJ även fortsatt vill ge våra besökare en extra morot i form av rabatt vid sin bokning, säger Lisa Engman, marknadsansvarig.

Boka med rabatt

Bokning av SJ-resa med 10% rabatt sker via worldcupostersund.se/resa