Publiktältet världscupen i skidskytte Östersund

Sätt guldkant på besöket med Folkets VIP

Publiktältet flyttar till bättre utsikt och i år går det även att säkra sin plats i värmen, för att enklare kunna sätta guldkant på skidskytteupplevelsen med kompisar eller familj.
– Den bokningsbara delen av publiktältet blir ”Folkets VIP”, berättar Lisa Engman, marknadsansvarig i världscuporganisationen.
Det nya konceptet, med en bokningsbar del av publiktältet, är ett sätt att förenkla möjligheten för besökare att paketera sin upplevelse på skidskyttefesten. Samtidigt som de får en prisvärd guldkant på sitt besök.

Med paketbiljetten Skidskyttebuffé ingår entré till läktare, en härlig grillbuffé och två glas öl eller vin och biljetten ger garanterad sittplats i publiktältet. Så klart kan du även välja paketet med alkoholfritt alternativ.
– Många grupper och kompisgäng vill boka platser för att vara säkra på att få sitta och äta tillsammans. I år har vi avsatt 100 platser varje dag för att verkligen kunna tillgodose de önskemålen och göra det enklare för besökarna att paketera sitt besök med mat, tävling och fartfylld after ski till ett bra pris, säger Lisa Engman.

Spontanbesök och After Ski

Publiktältet kommer precis som tidigare även rymma de som bara vill göra ett spontanbesök. Med ny placering bjuds det i år dessutom på perfekt utsikt över både spår och skjutvall från tältet.
– Publiktältet har fått ta över platsen där vi tidigare haft VIP-tält, vilket ger en annan närhet till tävlingarna. Nu ser du ut över spåren och hör ljudet från läktaren även om du väljer att gå in och värma dig en stund, säger Lisa Engman.

Förutom grillbuffé och ny utsikt kommer Patriks Combo vara på plats under tävlingsveckans första fyra dagar och bjuda upp till after ski. Sista helgen är det sedan Erik med vänner som underhåller.
– Vi räknar med att det kommer bli varmt, hjärtligt och fartfyllt i publiktältet precis som tidigare år, avslutar Lisa Engman.

Boka Skidskyttebuffé

Paketet Skidskyttebuffé med entré, mat, dryck och bokad sittplats (från 395:-) bokas online här. Klicka in på den dag du önskar boka och välj sedan ”Paketerbjudande Skidskyttebuffé” med eller utan dryck. Det går även bra att boka din Skidskyttebuffé hos Visit Östersund.