Stafetter nyhet på världscupprogrammet

30 november – 8 december är världscuppremiären i skidskytte tillbaka i Östersund och nytt för i år är att samtliga stafetter finns med i programmet. 

Totalt är det sex tävlingsdagar med åtta tävlingar som väntar när världseliten samlas för att göra upp om säsongens första världscuppoäng. Veckan startar på lördag 30 november med både singelmixstafett och mixstafett och även första söndagen blir det dubbeltävling när både herrarnas och damernas sprint ska avgöras. Under veckan blir det distans för att sedan avsluta premiären med rafflande stafetter under sista helgen.

Se hela programmet »

Biljettsläpp

Biljetter till världscupen 2019 är nu släppta och skillnaden från tidigare världscuper är att man valt att behålla spårområdena Grillsvängen och Solsidan från VM-tävlingarna. Likt tidigare går det att köpa både endagsbiljett och veckopass och rabatterat pris finns för studenter och pensionärer.

Läs mer om biljetter till världscupen 2019 »