Vi söker funktionärer till VM 2019

Överallt på stadion och även nere på stan möter du oss, världens härligaste människor – funktionärerna. Glada härliga människor i alla åldrar som valt att vara en del av skidskyttet i Östersund och på ett professionellt sätt hjälper till att genomföra våra evenemang. Tillsammans skapar vi år efter år idrottshistoria och ett evenemang i världsklass och inför VM 2019 behöver vi bli fler!

Så häng med och bidra till ett av Sveriges största evenemang. Bli en av 1000 funktionärer i en härlig gemenskap i skidpåret, på mediacentret, i teamservice eller mixade zonen. Med uppgifter som publikvärd, TV-coordinator, tidtagning, foto och webb, sponsorservice eller VIP-värd har du chansen att skaffa dig en bra erfarenhet och en oförglömlig upplevelse av skidskytte-VM från första parkett!

Kom och lyssna

Tisdag 30 maj kl 19:00 på skidstadion har du tillfälle att få höra mer om de olika funktionärsuppdragen och VM 2019. Vi träffas i Mediahuset, våning 3 (huset bredvid skjutvallen). Anmäl dig gärna via vårt evenemang på Facebook.

Vill du veta mer?
Läs mer om våra funktionärsuppdrag
Gå vidare och ansök som funktionär