Rullskidskytte Östersund

VM uppladdning i samband med Rullskidskytte-SM

I samband med tävlingarna i Rullskidskytte-SM vill vi hälsa välkommen till VM-uppladdning på Sveriges Nationalarena i Skidskytte lördag den 25 augusti, 12:00-15:00.

Se OS-medaljörerna tävla om SM-medaljer på hemmaplan och slåss om pallplaceringar mot bland annat norska damlandslaget samt åkare ur det finska landslaget. Passa även på att få guidad tur på VM-arenan, tävla om VM-produkter och få autograf från någon ur det svenska landslaget. På plats under dagen är även Visit Östersund för dig som vill prata VM-boende samt Marwe som har med sig rullskidor och Mizuno som via Gå och Löpkliniken är på plats och visar upp sina skor. Fika finns till försäljning och det finns under dagen även möjlighet att få testa några av de produkter från NJIE som de svenska åkarna laddar upp med.

Program  12:00-15:00, Östersunds skidstadion: 

12:00 Första start Rullskidskytte Sprint herr/dam

13:30 Rundvandring bakom kulisserna på VM-arenan.
Följ med på en gratis rundvandring bakom kulisserna på VM-arenan. Samling bakom läktaren.

14:00 Möt åkare från det svenska landslaget

Under hela dagen:
VM-information, försäljning av VM-produkter, boendeinfo, tävling om fina VM-produkter, fikaförsäljning, provsmaka produkter från NJIE, Marwe och Mizonu är på plats och visar sina produkter.

Välkomna!

SM i Rullskidskytte börjar med en längdtävling fredag kväll och fortsätter sedan med Rullskidskytte under lördag och söndag. Mer information om tävlingarna hittar du här.